01
Dec

Dining intervention to a Townhouse Refurbishment garden square in the Kennington Conservation Area.

Townhouse Refurbishment & Extension | Architects of Lambeth | Kennington Conservation Area, South East London

forresterarchitects have completed the refurbishment and extension to a quaint garden squared mid-terraced townhouse refurbishment, in Kennington, South London. It is a generously proportioned house in all living and bedrooms but suffered from an unremarkable galley kitchen. The client required a bright and airy modern kitchen and a frameless glazed roof-light extension was proposed. The full width extension as well as enlarging the kitchen provides the house with increased connectivity between the raised ground floor kitchen, dining room and the lower ground floor lounge room to the main body of the house.