18
Sep

A striking diagonal extension cuts across a garden in West London and avoids a conventional rear extension.

House Refurbishment and Rear Diagonal Extension | Architects for Kensington & Chelsea | Oxford Conservation Area, West London

forresterarchitects have completed an alternative solution for the rear garden extension. A tired glass conservatory has been replaced with a dynamic new rear diagonal extension. It sweeps across the garden of a mid-terraced house in Ladbroke Grove, West London. A natural copper cladding is used to provide a modern vibrant solution to extend the property. The copper cladding will over time oxidise and change from orange to green as the roofs of the traditional architecture of LondonThe house has been refurbishment to include the remodelling of the master bathroom and bedrooms to the upper floor.