Office Refurbishment | Lyons | West London

Commercial / Refurbishment

forresterarchitects have completed an office refurbishment to a commercial property in Hammersmith, West London.

A dedicated entrance has been inserted into the East wing of the newly acquired office building for a media publishing company. As part of the works a new reception foyer was added to the ground floor which has significantly increased its potential rental value for the client. Add to that a highly visible street frontage which presents a valuable new street presence for its new occupants, a growing interactive media company. A minimalist language of stainless steel flat bar handrails compliment a new frameless glass entrance  improves transparency to the street whilst maintaining key security considerations for the entire building.

Click here for another commercial refurbishment.